Geserveerd met basmatirijst en een naan of roti naar keuze.
Served with Basmati rice and a choice of your Naan or Roti
Zelfgemaakte Indiase kaas bereid in medium gekruide currysause.
Homemade Indian cottage cheese prepared in medium spicy curry sauce.
Kikkererwten bereid in medium gekruide currysaus.
Chickpeas prepared in medium spicy curry sauce.
Verse seizoensgroenten, bereid in een milde gekruide currysaus.
Fresh seasonal vegetables cooked in a mildly spiced curry.
Een exotische lekkernij: zoete gefrituurde ballen op basis van melk, gedoopt in een warme suikerstroop.
An exotic Indian sweet pastry prepared with milk powder, fried and dipped in warm sugar syrup.
We will serve you 5 different dishes in your main course with bas-mati rice and naan of your choice. If your favorite dish is not listed in our selection, you can swap one dish with your favorite dish.
Gegrilde kipfilet bereid met romige currysaus.
Boneless grilled chicken cooked in creamy curry sauce.
Gegrilde kipfilet bereid in gekruide currysaus.
Boneless grilled chicken cooked in a thick and spiced curry sauce.
Pittig lamsvlees bereid met paprikapoeder, knoflook, yoghurt en kaneelpoeder.
Spicy boneless lamb prepared with paprika powder, garlic, yoghurt and cinnamon powder.
Garnalen bereid met de geheime saus van de chef.
Shrimps prepared with the chef ’s secret sauce.
Basmatirijst bereid met kip in combinatie met noten en kruiden.
Basmati rice prepared with chicken in combination with varieties of nuts and spices.
Huisgemaakte zoete yoghurt met kruid-nagel, kaneel, zwarte peper en kardemom.
Homemade sweet yoghurt with cloves, cin-namon, black pepper and cardamom.
Momo’s zijn een soort knoedels gevuld met gehakt of groenten. Ze worden naar keus gestoomd of gebakken geserveerd. Deze gerechten worden geserveerd met milde zelfgemaakte tomaten- en sesamsaus gemengd met kruiden en een pittige koriandersaus.
Momos are a kind of dumplings filled with minced meat or vegetables. They are served steamed or fried as you wish. These dishes are served with mild homemade tomato and sesame sauce mingled with herbs and a spicy coriander sauce.
Al onze speciale Tibetaanse gerechten worden geserveerd met pikante koriandersaus.
All our special Tibetan dishes are served with a spicy coriander sauce.
Al onze speciale Nepalese gerechten worden geserveerd met basmati rijst en pikante koriandersaus.
All our special Nepalese dishes are served with basmati rice and a spicy coriander sauce.
Al onze speciale Tandoori gerechten worden vers bereid in de traditionele Indiase kleioven en geserveerd met Basmati rijst en curry met zwarte ogen bonen.
All our special Tandoori dishes are freshly made in the Indian traditional clay oven and served with Basmati rice and Black-eyed Beans.
Al onze speciale curry gerechten worden geserveerd met basmati rijst. U kunt zelf kiezen hoe pittig u uw gerecht wilt hebben: ‘mild’, ‘medium’ of ’ heet’.
All our special curry dishes are served with basmati rice. You can choose the spiciness of your dishes your- self as ‘mild’, ‘medium’ or ‘hot’.
Al onze speciale vegetarische gerechten worden geserveerd met basmati rijst. U kunt zelf kiezen hoe pittig u uw gerecht wilt hebben: ‘ mild’, ‘medium’ of ‘ heet’.
All our special vegetarian dishes are served with basmati rice. You can choose the spiciness of your dishes as you wish; mild, medium or hot.
Al onze speciale Biryanigerechten worden bereid met gestoomde basmatirijst met noten en kru- iden, in combinatie met kip of lamsvlees of groenten en geserveerd met raita (een yoghurtsaus met komkommer en Indiase kruiden).
All our special Biryani dishes are prepared with steamed basmati rice with varieties of nuts and spices in combination with chicken or lamb or vegetables and served with Raita (a yoghurt sauce made with Indian spices and cucumber).
Al onze Naan en Roti worden vers gebakken in de traditionele kleioven.
All our Naan and Roti are freshly baked in the traditional clay oven.
Finest Indian, Nepali & Tibetan
Cuisine in Amsterdam
Korte Leidsedwarsstraat 58
1017 RD Amsterdam
Tel: 020- 22 30 562
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.